Skip to content

Jaap Jan Tegelwerken

Tegelwerk vereist kennis, precisie en vakmanschap. U wilt immers jarenlang genieten van tegels die uw woning een mooie uitstraling geven. Daarom is het van belang om voor uw tegelklus echte vakmannen in te schakelen. Bij Jaap Jan Tegelwerken beschikken wij over tegelzetters met jarenlange ervaring en kennis die uw verbouwing wensen waarmaken. En dat gebeurt altijd met oog voor detail, professionaliteit en bovenal: met een uitstekend eindresultaat. 

Of het nu gaat om een badkamer betegelen, keuken betegelen, vloer- of wandtegels zetten: wij zijn dé specialist voor alle tegelwerken. Wij bedenken voor iedere tegelklus een passende oplossing en ondersteunen u geheel bij de realisatie. Dit doen wij met de nieuwste materialen, technieken en trends om onze klanten van het beste resultaat te voorzien. U kunt voor alle soorten tegelwerk projecten bij ons terecht, ongeacht of het om natuursteen, mozaïek of andere tegels gaat. 

Wij dragen graag bij aan het creëren van een fijne omgeving in uw woning. En onze tevreden klanten kunnen u dit navertellen!

Jaren ervaring
0
Klussen afgerond
0
Tevreden klanten

Uw betrouwbare partner in tegelwerken!

Bent u op zoek naar professionele tegelzetters voor uw tegelklus?

Onze tegelzetters van Jaap Jan Tegelwerken pakken iedere tegelklus met beide handen aan en werken met veel passie en vakmanschap naar een uitstekend eindresultaat. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel kleine als grote tegelprojecten. Geen enkel project is voor ons ‘onmogelijk’. 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw woning!

Wilt u graag uw woning renoveren of verbouwen en komt hier ook tegelwerk bij kijken? Wij ontzorgen u graag door onze kennis en ervaring toe te passen en hoogwaardig tegelwerk te leveren. Zo beschikt u al snel over tegels die uw woning een nog mooiere uitstraling geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via de button hieronder. Onze vakmensen denken met u mee!

Wat klanten zeggen

Uw mening is voor ons net zo belangrijk als het eindresultaat!

Fam. de Boer
Fantastisch werk geleverd, mijn vrouw en ik zijn er enorm blij mee!
Dhr. van Beek
Onze badkamer is supersnel verbouwd, klasse!
Vorige slide
Volgende slide