Skip to content

Wandtegels zetten

Wilt u een unieke en luxe sfeer creëren in uw keuken, badkamer of een andere ruimte in uw woning? Wandtegels zorgen voor deze gewenste uitstraling. Er is bij wandtegels veel mogelijk wat betreft de keuze in het materiaal, de afmetingen, de kleur en de patronen. Voor het beste eindresultaat is het raadzaam een professionele tegelzetter in te schakelen. De tegelzetters van Jaap Jan Tegelwerken beschikken over jarenlange ervaring en kennis om uw wandtegels perfect op uw gewenste plaats te zetten. Dit maakt dat wij in iedere ruimte direct weten hoe we de klus moeten aanpakken, ongeacht de grootte van het project. Uw wanden zijn bij ons in goede handen om uw wensen waar te maken. Onze tegelzetters werken met veel passie en vakmanschap aan uw tegelklus!

Jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring in tegelwerken gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote tegelprojecten. Onze tegelzetters komen met een oplossing voor uw klus en met uitstekend tegelwerk als eindresultaat. En dat altijd met oog voor detail, precisie en professionaliteit.

Beste kwaliteit tegelwerk

Wij werken met de nieuwste materialen, gereedschappen en lijmen bij het realiseren van tegelwerken. Bovendien zijn onze tegelzetters altijd up-to-date van de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen in het vak. Wij willen onze klanten immers altijd het beste resultaat garanderen.

Efficiënte werkwijze

Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe wij ieder project moeten aanpakken. Dit maakt dat u bij ons altijd weet wat u kunt verwachten. Wij zijn uw betrouwbare partner in alle tegelwerken!

Wat klanten zeggen

Uw mening is voor ons net zo belangrijk als het eindresultaat!

Fam. de Boer
Fantastisch werk geleverd, mijn vrouw en ik zijn er enorm blij mee!
Dhr. van Beek
Onze badkamer is supersnel verbouwd, klasse!
Vorige slide
Volgende slide

Jaap Jan Tegelwerken als uw betrouwbare partner!

Snelle en efficiënte aanpak; hoogwaardig tegelwerk!
Voorafgaand aan de tegelklus gaan wij met u in gesprek om uw wensen voor de wand in kaart te brengen. Wij adviseren u over de mogelijkheden voor uw woning en vertalen deze door de wand van uw wensen te plaatsen. Dit doen we middels de nieuwste materialen en technieken om u van het beste resultaat te voorzien. 

Wandtegels zetten door de tegelzetters van Jaap Jan Tegelwerken?
Wij adviseren u over alle mogelijkheden van wandtegels zetten in uw gewenste ruimte. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies welke formaten en legmotieven we kunnen toepassen. Onze tegelzetters werken vakkundig, professioneel en resultaatgericht om uw woning wensen waar te maken. Wilt u wandtegels laten zetten in uw woning en bent u benieuwd naar de kosten? U kunt gerust contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven u graag een indicatie van de mogelijkheden in uw woning. Zo bent u een stap dichter bij uw droomwoning. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw woning te voorzien van een mooie en unieke uitstraling!